Eplefestivalen 2020

Det er veldig trist at vi ser oss nødt til å avlyse Eplefestivalen 2020. Dette grunnet situasjonen vi er i, og spesielt mht. smittevern. Da vi nå har opparbeidet et publikum på rundt 3000 mennesker, så er det ikke forsvarlig, ei heller tillatt å gjennomføre.

I år hadde vi også gledet oss til å presentere ny hjemmeside, med mye informasjon for store og små, besøkende og utstillere, nye konkurranser for barna og mye mer, men Korona satte en stopper for det. Men, la oss tenke nytt i sammen. På denne siden får utstillere mulighet til en digital salgsbod, og besøkende kan i trygge omgivelser ta en reise på markedet. Vi håper dere vil benytte anledningen til et besøk, slik at vi holder både eplekaken og Eplefestivalen varm til verden igjen lar oss møtes.

Vi vil også løpende se hvorvidt det er aktiviteter rundt temaet epler som kan settes i gang, og vil publisere dette på facebook-siden, men det må ikke påregnes noe før tidlig høst.

Har du spørsmål eller ønsker mer informasjon, så bare ta kontakt, og vi jobber mot en fantastisk Eplefestival i 2021.

Med ønske om en strålende sommer, og en god eplehøst!

Om Eplefestivalen

Hvert år setter Hvaler Hagelag høstens epler og grøde i fokus på Eplefestivalen i slutten av september. Pressing av eplejuice, egen eplekafé og utstilling av de fleste eplesortene som finnes på Hvaler er våre viktigste aktiviteter. Det legges også til rette for skikkelig markedsstemning med lokale tilbydere av håndverksprodukter, hage- og gårdsprodukter og matvarer. Soppkontroll, dyrskue og hopping i halmen er andre tilbud store og små kan ha glede av. Eplefestivalen på Hvaler arrangeres i år for 24. gang, og er det største arrangementet på Hvaler gjennom året. Med 3000 besøkende en søndag i september er dette en folkefest.

  • Facebook

© 2020 AC Experience AS