Hvaler Hagelag

Hvaler Hagelag er en organisasjon som fremmer hageglede og hagekunnskap. Vi holder møter med gode foredragsholdere og kunnskapsutveksling medlemmene i mellom, samt ulike kurs og arrangement til glede og nytte  for alle som ønsker å delta. Vi er også opptatt av hvordan hager kan bidra til biologisk mangfold, hvordan vi kan hindre spredning av sykdom, og særlig hvordan hager påvirker faunaen for våre ville pollinatorer – biene og humlene.

Hagekveldene holdes på Folkets Hus på Spjærøy, Hvaler, kl. 18.30, hvis ikke annet er oppgitt i e-post eller på vår facebookside. Mer detaljert informasjon om programmet gis i månedlige nyhetsskriv på e-post. Fast innhold på møtene er et tema, salg av lodd og servering av kaffe/te og kaker.

Vi har flere studiesirkler i løpet av året. Disse blir det informert om i medlemsskriv, på facebooksidene og på hagekveldene våre. Vi arrangerer den årlige Eplefestivalen på Hvaler i september.

Ta gjerne kontakt hvis du lurer på noe eller har innspill til aktiviteter.

Velkommen til oss – la Hvaler blomstre!
Bli med på våre hagekvelder, eplefestivalen, studieringer og andre arrangementer!

E-post: hvalerhagelag@gmail.com

Telefon, Kristine Norsted: 916 68 862

Om Eplefestivalen

Hvert år setter Hvaler Hagelag høstens epler og grøde i fokus på Eplefestivalen i slutten av september. Pressing av eplejuice, egen eplekafé og utstilling av de fleste eplesortene som finnes på Hvaler er våre viktigste aktiviteter. Det legges også til rette for skikkelig markedsstemning med lokale tilbydere av håndverksprodukter, hage- og gårdsprodukter og matvarer. Soppkontroll, dyrskue og hopping i halmen er andre tilbud store og små kan ha glede av. Eplefestivalen på Hvaler arrangeres i år for 24. gang, og er det største arrangementet på Hvaler gjennom året. Med 3000 besøkende en søndag i september er dette en folkefest.

  • Facebook

© 2020 AC Experience AS