Retningslinjer for utstillere

I år ønsker vi å gi deg som utstiller eller samarbeidspartner på Eplefestivalen 2020 gratis markedsplass på vår digitale plattform. Her kan publikum besøke deres side, enten på nettet eller Facebook, i trygge omgivelser.

For å få plass på vår digitale markedsplass, så send inn påmeldingsskjema som du finner under denne teksten. Les også gjennom kriteriene for å få plass. Eplefestivalen ønsker å skape en festival med mangfold, men utstillere skal også passe inn i nettopp det som er Eplefestivalen. 

  • Fyll ut påmeldingsskjema, og alle felt må fylles ut.

  • Utstillere skal være seriøse tilbydere.

  • For å få en digital salgsbod må du enten ha en nettside eller Facebook side for din bedrift.

  • Adressen til salgsboden skal ikke rettes mot direkte reklame.

  • Pris for deltagelse på vår digitale markedsplass er gratis i år, da vi ønsker å by på dette til utstillere og samarbeidspartnere som trofast følger oss. Vi ønsker også nye aktører velkommen.

  • Eplefestivalen forbeholder seg retten til å kunne takke nei til aktører vi ikke føler passer inn i konseptet.

Det tas forbehold om endringer.

Om Eplefestivalen

Hvert år setter Hvaler Hagelag høstens epler og grøde i fokus på Eplefestivalen i slutten av september. Pressing av eplejuice, egen eplekafé og utstilling av de fleste eplesortene som finnes på Hvaler er våre viktigste aktiviteter. Det legges også til rette for skikkelig markedsstemning med lokale tilbydere av håndverksprodukter, hage- og gårdsprodukter og matvarer. Soppkontroll, dyrskue og hopping i halmen er andre tilbud store og små kan ha glede av. Eplefestivalen på Hvaler arrangeres i år for 24. gang, og er det største arrangementet på Hvaler gjennom året. Med 3000 besøkende en søndag i september er dette en folkefest.

  • Facebook

© 2020 AC Experience AS